Kan Niet Branden

Over programma's om CD's te branden en meer.

Moderator: MandersOnline

Gebruikersavatar
g3n1x
Beginner
Beginner
Berichten: 58
Lid geworden op: wo 25 jul 2007, 11:09
Locatie: Somewhere I Belong

Kan Niet Branden

Bericht door g3n1x » wo 25 jul 2007, 11:14

Hallo mensen

Ik heb Nero 7.7.5.1 premium versie
en als ik nu een film op dvd wil branden, gaat het niet
Op mijn harde schijf heb ik 2 partities, 1 van 10 gb en 1 van 110 gb
op die van 10 staat windows xp
maar wat blijkt nu, hij gaat met het branden dus de film in de temporary files zetten, maar dat past niet :(
kan iemand mij helpen om het temporary mapje op mijn D schijf te zetten??

Ik hoop dat iemand het lukt

Bedankt,
g3n1x

Gebruikersavatar
lsc2000
1000+ Poster
1000+ Poster
Berichten: 1238
Lid geworden op: vr 03 mar 2006, 12:33
Locatie: Centrum van het land vlak bij utreg

Bericht door lsc2000 » wo 25 jul 2007, 11:55

Voor de duidelijkheid waar heb je die film staan?
Of is het zo dat je een copie wilt maken?
Maak anders een map op je D schijf met film en gooi daar alles in, zoek dan met nero naar die map.
Verstand van computers? Hahaha egnie ik doe net alsof.
Afbeelding
This message was checked by LSC2000 system 2015-2020.

Gebruikersavatar
g3n1x
Beginner
Beginner
Berichten: 58
Lid geworden op: wo 25 jul 2007, 11:09
Locatie: Somewhere I Belong

Bericht door g3n1x » wo 25 jul 2007, 12:01

die film staat nu op mijn d schijf, omdat ik op C alleen windows dingen zet en echt benodigde windows programma's etc.
de rest gaat allemaal op D
maar als ik wil branden (het is al een dvd film, alleen nog op disk zetten)
zegt hij als ik op burn klik, er is niet genoeg ruimte
want er is dan 4,4 gb nodig, en er is maar 2,5 gb
het rare is
waarvoor zet hij het zowiezo in de temporary files als hij gaat branden
daardoor lukt het dus niet
dus ik vraag me af of ik dat temporary files gebeuren niet op mijn D kan zetten

Gebruikersavatar
lsc2000
1000+ Poster
1000+ Poster
Berichten: 1238
Lid geworden op: vr 03 mar 2006, 12:33
Locatie: Centrum van het land vlak bij utreg

Bericht door lsc2000 » wo 25 jul 2007, 12:29

Start nero op en klik op bestand daarna opties.
In het optie menu kies je voor Cache en verander daar je schijf naar D en de map als temp.
Volgens mij moet het nu wel gaan.
Verstand van computers? Hahaha egnie ik doe net alsof.
Afbeelding
This message was checked by LSC2000 system 2015-2020.

Gebruikersavatar
g3n1x
Beginner
Beginner
Berichten: 58
Lid geworden op: wo 25 jul 2007, 11:09
Locatie: Somewhere I Belong

Bericht door g3n1x » wo 25 jul 2007, 13:47

als ik nero open
is het hier de nero smartstart
en daar kan ik niks vinden :S
om die instelling te veranderen

Gebruikersavatar
lsc2000
1000+ Poster
1000+ Poster
Berichten: 1238
Lid geworden op: vr 03 mar 2006, 12:33
Locatie: Centrum van het land vlak bij utreg

Bericht door lsc2000 » wo 25 jul 2007, 14:31

Zoek op je schijf de map waar nero staat en open die zoek dan de map Core daar vindt je Nero.exe en plaats die op je desktop en slinger smartstart in je vuilnis bak. :!:
Verstand van computers? Hahaha egnie ik doe net alsof.
Afbeelding
This message was checked by LSC2000 system 2015-2020.

Gebruikersavatar
lsc2000
1000+ Poster
1000+ Poster
Berichten: 1238
Lid geworden op: vr 03 mar 2006, 12:33
Locatie: Centrum van het land vlak bij utreg

Bericht door lsc2000 » wo 25 jul 2007, 14:33

Dubbelklik op Nero en je ziet het bestand en doe als eerder beschreven.
Verstand van computers? Hahaha egnie ik doe net alsof.
Afbeelding
This message was checked by LSC2000 system 2015-2020.

Gebruikersavatar
g3n1x
Beginner
Beginner
Berichten: 58
Lid geworden op: wo 25 jul 2007, 11:09
Locatie: Somewhere I Belong

Bericht door g3n1x » wo 25 jul 2007, 16:10

ik denk dat het nu gelukt is
bedankt
ff testen hoor !! :D

Gebruikersavatar
g3n1x
Beginner
Beginner
Berichten: 58
Lid geworden op: wo 25 jul 2007, 11:09
Locatie: Somewhere I Belong

Bericht door g3n1x » wo 25 jul 2007, 16:47

Ok ik heb weer wat nieuws
ik heb hier 2 films, van allebei net geen 2 gb (in dvd formaat geconverteerd)
die wil ik allebei op 1 dvd zetten, en dan met 1 menu erbij waarbij ik de titel aan kan klikken zodat die film dan af gaat spelen
iemand een idee hoe ik dat dan kan doen??

Gebruikersavatar
lsc2000
1000+ Poster
1000+ Poster
Berichten: 1238
Lid geworden op: vr 03 mar 2006, 12:33
Locatie: Centrum van het land vlak bij utreg

Bericht door lsc2000 » wo 25 jul 2007, 17:39

Als je nerovision hebt is het geen probleem.
Verstand van computers? Hahaha egnie ik doe net alsof.
Afbeelding
This message was checked by LSC2000 system 2015-2020.

Gebruikersavatar
g3n1x
Beginner
Beginner
Berichten: 58
Lid geworden op: wo 25 jul 2007, 11:09
Locatie: Somewhere I Belong

Bericht door g3n1x » wo 25 jul 2007, 18:01

hmm ok maar moet dan de film ook geconverteerd zijn naar dvd
of kan je dan gewoon de avi erin doen??
als ik die avi erin doe, weet ik niet of de subtitles eribj zitten namelijk
want die zitten er los bij :(

Gebruikersavatar
lsc2000
1000+ Poster
1000+ Poster
Berichten: 1238
Lid geworden op: vr 03 mar 2006, 12:33
Locatie: Centrum van het land vlak bij utreg

Bericht door lsc2000 » wo 25 jul 2007, 20:59

Dat lukt niet met nerovision en ik weet niet meer hoe dat programma heet dit wel kan. Je zit namelijk met die losse trs files die samen gevoegd moet worden met de avi. Maar wie weet een ander hier?
Verstand van computers? Hahaha egnie ik doe net alsof.
Afbeelding
This message was checked by LSC2000 system 2015-2020.

Gebruikersavatar
lsc2000
1000+ Poster
1000+ Poster
Berichten: 1238
Lid geworden op: vr 03 mar 2006, 12:33
Locatie: Centrum van het land vlak bij utreg

Bericht door lsc2000 » wo 25 jul 2007, 21:19

Ik heb wat gevonden voor je, met dit programma moet het gaan. The FilmMachine
Verstand van computers? Hahaha egnie ik doe net alsof.
Afbeelding
This message was checked by LSC2000 system 2015-2020.

Gebruikersavatar
lsc2000
1000+ Poster
1000+ Poster
Berichten: 1238
Lid geworden op: vr 03 mar 2006, 12:33
Locatie: Centrum van het land vlak bij utreg

Bericht door lsc2000 » wo 25 jul 2007, 21:21

Download je ook van usenet?
Daar staat hij op nu.
Verstand van computers? Hahaha egnie ik doe net alsof.
Afbeelding
This message was checked by LSC2000 system 2015-2020.

Gebruikersavatar
g3n1x
Beginner
Beginner
Berichten: 58
Lid geworden op: wo 25 jul 2007, 11:09
Locatie: Somewhere I Belong

Bericht door g3n1x » wo 25 jul 2007, 21:33

Ik ga nu even kijken
ben nu ook al aan het branden met nerovision
en ik w8 maar ff af
als er geen subtitles bij zitten
is het pech, en doe ik de film opnieuw branden
en ga ik het met the filmmachine proberen
bedankt voor de hulp in ieder geval

Plaats reactie