fout in instant pinnacle cd/dvd 8.0

Over programma's om CD's te branden en meer.

Moderator: MandersOnline

Plaats reactie
hkraft
100+ Poster
100+ Poster
Berichten: 100
Lid geworden op: ma 29 dec 2003, 12:22
Locatie: Maastricht

fout in instant pinnacle cd/dvd 8.0

Bericht door hkraft » zo 13 mar 2005, 11:06

Hallo forum,

Ik heb instant pinnacle cd/dvd 8.0 en hij heeft altijd goed gewerkt, maar ik heb de schijf moeten formateren en toen werkte hij ook prima maar nu werkt ie niet meer. Als ik een dvd wil kopieren dan geeft ie nu een aantal minuten een fout aan en stopt ie met branden en ik krijg de lade van de dvd brander niet meer open, ik krijg die alleen open als ik de pc opnieuw opstart.

Wie kan mij helpen????

groetjes Henny

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » zo 13 mar 2005, 18:15

Rip je eerst naar je PC toe een CD of gewoon van de naar CD??
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

hkraft
100+ Poster
100+ Poster
Berichten: 100
Lid geworden op: ma 29 dec 2003, 12:22
Locatie: Maastricht

Bericht door hkraft » zo 13 mar 2005, 22:36

Ik schrijf direct van cd/dvd naar de cd/dvd

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » ma 14 mar 2005, 9:27

Probeer eens met een tussenstap van je harde schijf mogelijk werkt dat beter of ga even alle updates voor je software en hardware binnen halen..
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

hkraft
100+ Poster
100+ Poster
Berichten: 100
Lid geworden op: ma 29 dec 2003, 12:22
Locatie: Maastricht

Bericht door hkraft » za 26 mar 2005, 17:05

Hallo Pieter,

Ik heb het geprobeerd maar hij geeft weer een fout aan nl.

List index out of bounds

Heb ook al via dvd shrink geprobeerd en dvd decrypter maar niks werkt.

Hopelijk kun je me verder helpen.


Groetjes Henny

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » za 26 mar 2005, 17:52

Wat die zegt dat de Index buiten de grenzen valt, dus lijkt het er op dat er iets mis is met de betreffende media
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

hkraft
100+ Poster
100+ Poster
Berichten: 100
Lid geworden op: ma 29 dec 2003, 12:22
Locatie: Maastricht

Bericht door hkraft » zo 27 mar 2005, 10:50

Dus zit er niks anders op dan een ander brandprogramma te installeren????

Maar welk????

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » zo 27 mar 2005, 10:51

Met Media bedoel ik de betreffende CD/DVD
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

hkraft
100+ Poster
100+ Poster
Berichten: 100
Lid geworden op: ma 29 dec 2003, 12:22
Locatie: Maastricht

Bericht door hkraft » zo 27 mar 2005, 11:12

Hoe kan het dan dat de brander wel via windows media player , dvd author en via pinnacle studio 9 brand, maar van cd/dvd naar cd/dvd niet met pinnacle instant 8???

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » zo 27 mar 2005, 11:15

Geen idee, maar het gaat om 1 of meerdere CD's/DVD's.

Een melding van een index die over de grenzen gaat is gewoon dat er iets niet goed is met de betreffende CD/DVD, maar als dat probleem zich alleen voordoet bij 1 brandprogramma dan is dat wel vaag, je moet het dan wel testen met dezelfde DVD/CD je kan eventueel voor test Nero Gebruiken die kan je 30 dagen gebruiken op proef.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Plaats reactie