Spywareblaster

Spyware, Adaware, Spybot S&D, Ad-Aware, Spyblaster, HijackThis en meer.

Moderator: MandersOnline

Sita
Beginner
Beginner
Berichten: 71
Lid geworden op: vr 25 jun 2004, 15:57
Locatie: Amsterdam

Bericht door Sita » zo 28 okt 2007, 14:45

Blijkbaar niet, want uitgerekend had ik de dag voordat ik op het forum schreef, Spybot laten draaien.

Sita

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23655
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » zo 28 okt 2007, 15:19

En die zegt dat ze er niet op staan??

Misschien is het enkel dat die door de nieuwe Internet explorer versie de boel niet kan dicht timmeren omdat die nieuw is en ook wel anders functioneert.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Sita
Beginner
Beginner
Berichten: 71
Lid geworden op: vr 25 jun 2004, 15:57
Locatie: Amsterdam

Bericht door Sita » ma 29 okt 2007, 10:01

Welke nieuwe internet explorer? Ik heb 7 erop staan en die heb ik al van het begin van uitkomen erop gedaan. Spywareblaster nog veel langer en ik heb nog nooi onbeschermde items gehad.

Internet explorer gebruik ik nooit. Crazybrowser heb ik en die is natuurlijk wel op internet explorer gebaseerd.

O.K., nogmaals bedankt voor alle moeite.
Groet,

Sita.

Sita
Beginner
Beginner
Berichten: 71
Lid geworden op: vr 25 jun 2004, 15:57
Locatie: Amsterdam

Bericht door Sita » ma 29 okt 2007, 13:42

Sorry, ik merk, dat ik je vraag niet beantwoord heb.

Spybot heeft niets gevonden en daarvoor Ad-Aware ook niet.
Ik heb verschillende progjes op de computer, die ik afwisselend laat draaien.
Vanmorgen de virusscanner en die vond ook niets.
Raadsel?

Wel bedenk ik me net, dat ik een paar weken geleden de free Spywaredokter heb geinstalleerd. Diegene die ook beperkte realtime bescherming geeft. Zou die er wat mee te maken hebben?

Groet, Sita.

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23655
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » ma 29 okt 2007, 19:50

Zou best kunnen.

Dan pas je met de ene iets aan en de andere maakt het weer ongedaan...
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Sita
Beginner
Beginner
Berichten: 71
Lid geworden op: vr 25 jun 2004, 15:57
Locatie: Amsterdam

Bericht door Sita » di 30 okt 2007, 13:45

We zijn er Pieter!
Ik heb eerst Spywaredoctor gede

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23655
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » di 30 okt 2007, 19:40

Graag gedaan en jij ook bedankt voor het actief mee denken.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
Jan_Kol
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 854
Lid geworden op: ma 04 aug 2003, 0:53
Locatie: Meppel
Contacteer:

Bericht door Jan_Kol » do 01 nov 2007, 16:39

Zie dit onderwerp nu pas bewust dus misschien een beetje mosterd na de maaltijd maar toch.....

Wat ik met veel plezier gebruik is Advanced WindowsCare Personal, een gratis programma van IOBit. De eerste keer schermde het gigantisch veel problematisch aangeduide zaken af. Nu vindt het nog regelmatig ongerechtigheden. Je moet wel alles handmatig doen (de betaalde zal dat automatisch doen), b.v updaten van de zaak, wat bij Opties is gezet. Ik ben er best tevreden over.

Wat ik ook zeer regelmatig doe is Ccleaner gebruiken om allerlei rommel te verwijderen Ik was een keer bij iemand waarbij de eerste keer meer een 1,2 GB (= 1.200 MB!!) werd verwijderd. Vooral de eerste keer zullen er dus vele honderden MB's rommel worden verwijderd. Stel bij het opruimen wel in dat alle geavanceerde mogelijkheden worden gebruikt op Venstergrootte/locatie Cache na want dat gooit onbedoeld zaken wat in de war.
Prettig en nuttig bij Ccleaner is ook dat je bij Opties een keuze Cookies hebt. Daar kun je bepaalde cookies van verwijdering tegenhouden (zolang je daarvoor alleen Ccleaner gebruikt) die je niet kwijt wilt, b.v. het cookie van dit forum en dan worden je inloggegevens vastgehouden.

Jan

Jan

Sita
Beginner
Beginner
Berichten: 71
Lid geworden op: vr 25 jun 2004, 15:57
Locatie: Amsterdam

Bericht door Sita » zo 04 nov 2007, 19:26

Bedankt voor de tip. Beide programma ken en gebruik ik al en die gaven niet die dingen aan waar het om ging in deze topic.

Sita.

Plaats reactie