spysweeper

Spyware, Adaware, Spybot S&D, Ad-Aware, Spyblaster, HijackThis en meer.

Moderator: MandersOnline

theo
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 630
Lid geworden op: zo 01 aug 2004, 9:43
Locatie: eindhoven

spysweeper

Bericht door theo » za 09 sep 2006, 11:43

hallo heb even een vraagje heb spysweeper geinstaleerd.maar heb ook de updaterspysweeper.moet ik die op buroblad laten staan.want ik kan hem niet in de map plakken.

groetjes theo

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23655
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » ma 11 sep 2006, 17:45

hoe bedoel je dat laatste??
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

theo
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 630
Lid geworden op: zo 01 aug 2004, 9:43
Locatie: eindhoven

spysweeper

Bericht door theo » ma 11 sep 2006, 18:39

ik bedoel knippen en in de map spysweeper plakken.het is een updater spysweeper 2.0. of kan ik hem op het buroblad laten staan en dan iedere dag een keer update.

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23655
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » ma 11 sep 2006, 21:25

Zet hem gewoon maar in de map Spysweeper dan weet je dat het goed gaat
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

theo
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 630
Lid geworden op: zo 01 aug 2004, 9:43
Locatie: eindhoven

spysweeper

Bericht door theo » ma 11 sep 2006, 22:51

hoi ik kan hem niet verplaatsen dus in de map zetten .dat geeft hij ook aan als ik hem in de map wil zetten

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23655
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » di 12 sep 2006, 17:56

Mogelijk is er dan al een van de sevices actief??

Dan zukl je denk ik in Veilige modus moeten opstarten
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

theo
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 630
Lid geworden op: zo 01 aug 2004, 9:43
Locatie: eindhoven

spysweeper

Bericht door theo » di 12 sep 2006, 18:22

als ik goed begrijp moet ik in veilige modus opstarte en dan de update in de map plaatsen.

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23655
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » di 12 sep 2006, 19:34

ja dan moet je wel kunnen verplaatsen zijn er vele dingen niet opgestarte die iets kunnen blokkeren
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

theo
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 630
Lid geworden op: zo 01 aug 2004, 9:43
Locatie: eindhoven

spysweeper

Bericht door theo » di 12 sep 2006, 23:31

volgens mij zijn er geen andere dingen die het blokeren.maar ik ga het in veilige modus proberen.maar als ik het via mijn buro blad update 2.0 laat update geeft hij wel aan dat hij heeft geupdate.want dan start mij spysweeper op .dan zie ik ook dat de nummers zijn veranderd.heb ik nog een vraag is spyware doctor ook goed of niet goed.

groetjes theo

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23655
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » wo 13 sep 2006, 18:13

Spydoctor is ook goed en Spysweeper draaid op de achtergrond mee standaard
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

theo
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 630
Lid geworden op: zo 01 aug 2004, 9:43
Locatie: eindhoven

spysweeper

Bericht door theo » wo 13 sep 2006, 18:30

hoi doet spyware doctor dat ook op de achtergrond mee draaien

groetjes theo

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23655
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » wo 13 sep 2006, 18:31

ja
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

theo
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 630
Lid geworden op: zo 01 aug 2004, 9:43
Locatie: eindhoven

spysweeper

Bericht door theo » wo 13 sep 2006, 18:35

kan ik ze ook samen laten draaien als dat niet gaat welke van de twwe is het beste je hoort zo,n veshillende verhalen de ene zegt dat de andere niet goed is enzo voort.

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23655
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » do 14 sep 2006, 17:38

zit een kans in dat ze elkaar tegen werken, maar opzich kan je ze wel samen gebruiken, klaag niet te snel over een traag systeem als ze beide op de achtergrond draaien.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

theo
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 630
Lid geworden op: zo 01 aug 2004, 9:43
Locatie: eindhoven

spysweeper

Bericht door theo » do 14 sep 2006, 18:04

hoi hartsikke bedankt voor de hulp

groetjes theo

Plaats reactie