irritante melding

Over Virusscanners, Virussen, Wormen, Trojans, Firewall's en meer.

Moderator: MandersOnline

Plaats reactie
rooon
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 233
Lid geworden op: zo 08 feb 2004, 2:07

irritante melding

Bericht door rooon » do 11 jun 2009, 19:54

sinds ik IE8 er op heb staan krijg ik elke keer een melding van mij Norton360 v2, namelijk:
"Uw browser is niet ingesteld om frauduleuze websites te detecteren of legitieme websites te verifieren"

hoe kan ik deze uitzetten of wat moet ik doen om deze melding kwijt te raken?
heb bij IE8 ook al eens de "smartscreen-filter" aan of uit gezet maar diet maakt geen verschil.

hopelijk kan iemand me helpen want nu moet ik iedere keer op verhelpen klikken als ik mijn browser open.

alvast bedankt.

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: irritante melding

Bericht door MandersOnline » ma 15 jun 2009, 9:53

Smartscreen filter is geen fraude gebeuren, je kan het op 2 manieren oplossen in Norton die melding uitschakelen dat die daar op controleerd of aanzetten in IE8 en dan moet je even zoeken naar het phishing filter.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

rooon
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 233
Lid geworden op: zo 08 feb 2004, 2:07

Re: irritante melding

Bericht door rooon » ma 15 jun 2009, 19:52

die phishing filter kan ik niet meer vinden in IE sinds er versie 8 opstaat.
en in norton die melding uitzetten is ook geen optie, want dan krijg ik steeds de melding van norton dat je niet goed beveiligd bent (ofzoiets)

kan er wel NIS opzetten maar vind de N360 lekker licht. NIS vraagt nogal wat van de pc.

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: irritante melding

Bericht door MandersOnline » di 16 jun 2009, 13:48

die optie staat onder Extra in IE8
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

rooon
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 233
Lid geworden op: zo 08 feb 2004, 2:07

Re: irritante melding

Bericht door rooon » di 16 jun 2009, 21:30

ligt het nu aan mij en ben ik zo dom? want kan hem niet vinden.

in 7 stond die daartussen maar nu niet?

Afbeelding

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: irritante melding

Bericht door MandersOnline » wo 17 jun 2009, 10:40

Mijn fout ik heb hier IE7...
ik zal even later kijken voor je...
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: irritante melding

Bericht door MandersOnline » wo 17 jun 2009, 10:48

Kies even voor SmartScreen Filter in IE8 dat is de vervanging er van.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

rooon
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 233
Lid geworden op: zo 08 feb 2004, 2:07

Re: irritante melding

Bericht door rooon » wo 17 jun 2009, 17:57

zie mijn eerste bericht in deze topic.

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: irritante melding

Bericht door MandersOnline » do 18 jun 2009, 11:03

Er dient het een en ander Geupdate te worden naar Norton 360 V3 daarin is de ondersteuning wel aanwezig...
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

rooon
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 233
Lid geworden op: zo 08 feb 2004, 2:07

Re: irritante melding

Bericht door rooon » do 18 jun 2009, 18:43

gaan we dat eens proberen dan.
die heb ik wel, alleen de activatie werkt nog niet die er bij zat :cry:
maar we zullen nog eens gaan surfen ;)

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: irritante melding

Bericht door MandersOnline » vr 19 jun 2009, 9:48

Neem het eventueel even op met Symantec, de maker van de norton software.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

rooon
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 233
Lid geworden op: zo 08 feb 2004, 2:07

Re: irritante melding

Bericht door rooon » za 20 jun 2009, 13:09

gooi norton eraf, zet er nod32 op.
schijnt ook een goeie virusscanner te zijn.

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: irritante melding

Bericht door MandersOnline » ma 22 jun 2009, 9:16

ja hoor die is prima, test eerst even
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

rooon
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 233
Lid geworden op: zo 08 feb 2004, 2:07

Re: irritante melding

Bericht door rooon » ma 22 jun 2009, 20:36

loopt prima nu, en de melding is nu ook verdwenen.

Plaats reactie