norton ghost

Over Virusscanners, Virussen, Wormen, Trojans, Firewall's en meer.

Moderator: MandersOnline

Plaats reactie
theo
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 631
Lid geworden op: zo 01 aug 2004, 9:43
Locatie: eindhoven

norton ghost

Bericht door theo » do 12 mar 2009, 23:31

hallo ik heb norton ghost 14 geinstaleerd.van mijn schijf C heeft hij een backup gemaakt .en bij mijn documenten heeft hij dat ook gedaan maar als ik bij mijn status kijk.
zie ik achter backup mijn documenten zie ik staan niet beschikbaar wat houd dit in.mijn c schijf is wel goed.

groetjes theo

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23658
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: norton ghost

Bericht door MandersOnline » vr 13 mar 2009, 10:52

Kun je het eventueel iets nader toelichten met bijvoorbeeld een screenshot?
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

theo
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 631
Lid geworden op: zo 01 aug 2004, 9:43
Locatie: eindhoven

Re: norton ghost

Bericht door theo » vr 13 mar 2009, 18:26

hallo hoe maak ik een screenshot.

theo
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 631
Lid geworden op: zo 01 aug 2004, 9:43
Locatie: eindhoven

Re: norton ghost

Bericht door theo » za 14 mar 2009, 1:28

hoi heb een screenshot gemaakt maar hoe krijg ik hem in de tekst bericht of moet ik via mail sturen.want ik heb hem gekopieerd en dan plakken maar dat gaat niet.heb de screenshot in adobe reader gezet.

Gebruikersavatar
sunny
Beginner
Beginner
Berichten: 66
Lid geworden op: di 02 sep 2008, 9:41

Re: norton ghost

Bericht door sunny » zo 15 mar 2009, 10:35

Je upload je screen hier http://imageshack.us/ je kopieert de link dan de link tussen de IMG in je bericht

theo
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 631
Lid geworden op: zo 01 aug 2004, 9:43
Locatie: eindhoven

Re: norton ghost

Bericht door theo » zo 15 mar 2009, 21:19

Afbeelding
hoop dat dit goed gedaan is .en hoop dat dit is wat je bedoelt.

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23658
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: norton ghost

Bericht door MandersOnline » ma 16 mar 2009, 15:09

ik heb hem iets aangepast.

Maar is die F schijf nog wel aan?
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

theo
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 631
Lid geworden op: zo 01 aug 2004, 9:43
Locatie: eindhoven

Re: norton ghost

Bericht door theo » ma 16 mar 2009, 15:36

nee de schijf was is niet aan moet die dan aanblijven.het is mijn externeschijf.
wat bedoel je heb hem aangepast.

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23658
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: norton ghost

Bericht door MandersOnline » di 17 mar 2009, 14:58

De afbeelding stond er een beetje op een verkeerde manier geplaatst. Je hebt het voorbeeldje genomen van die site en zelf nog de Code voor een afbeelding gebruikt.

Voor de rest denk ik dat die melding zo is omdat die schijf da op dat moment uit staat en je dus geen toegang er toe hebt voor eventueel terug te kunnen zetten indien nodig zou zijn.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
Timelord
1000+ Poster
1000+ Poster
Berichten: 1073
Lid geworden op: ma 14 mei 2007, 11:32
Contacteer:

Re: norton ghost

Bericht door Timelord » do 19 mar 2009, 9:07

Misschien zit ik er naast, maar probeer je nu de F schijf te backuppen naar je F schijf ?

Afbeelding

theo
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 631
Lid geworden op: zo 01 aug 2004, 9:43
Locatie: eindhoven

Re: norton ghost

Bericht door theo » do 19 mar 2009, 23:21

hoi nee dat wilde ik niet maar dat gaf hij zo aan waarschijnlijk zat er een fout in ghost 14 maar heb nu ghost 12 geinstaleerd.en dat werkt wel.
toch bedankt voor de hulp.
groetjes theo

Plaats reactie