Firewall

Over Virusscanners, Virussen, Wormen, Trojans, Firewall's en meer.

Moderator: MandersOnline

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Firewall

Bericht door MandersOnline » vr 13 feb 2004, 14:59

Omdat het belangrijk is om je te beveiligen tegen allemaal rare gasten op internet is een firewall nooit slecht om te hebben.

Gratis Firewall: http://www.zonelabs.com
- http://www.zonelabs.com/store/content/c ... adb_zadown

Weet je nog een andere gratis firewall geef die dan op.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
Jan_Kol
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 854
Lid geworden op: ma 04 aug 2003, 0:53
Locatie: Meppel
Contacteer:

Bericht door Jan_Kol » za 14 feb 2004, 15:22

Hier nog een hele goede gratis firewall:
Sygate.

Ik gebruik die al geruime tijd op alle PC's naast de in de E-tech router ingebouwde hardware firewall. En blokkeert inderdaad

marcelv1
Vipper|Vip heer|Vip dame
Vipper|Vip heer|Vip dame
Berichten: 982
Lid geworden op: ma 06 okt 2003, 9:28

Bericht door marcelv1 » zo 15 feb 2004, 10:32

Zonealarm is al jaren een van de betere firewalls die erg hoog staat aangeschreven.

Heb je er dus geen een, gebruik hem eens en probeer het maar uit!!
Groetjes,

Marcel 8)

lucia
300+ Poster
300+ Poster
Berichten: 397
Lid geworden op: zo 05 okt 2003, 23:57
Locatie: In de Kempen

Bericht door lucia » ma 16 feb 2004, 16:38

Ik heb vorige week op een site geweest waar je kon controleren of je een firewall nodig had. Jammer genoeg weet ik niet meer welk site.
Daar stond als je Windows XP had en alle ge-update hebt geen Zonealarm nodig had.
Ik heb bij Symantec gescand naar de beveiliging en alles was prima.
Zodoende heb ik nog steeds alleen de firewall van XP erop staan.
Wel gebruik ik SpywareBlaster en SpywereGard en Norton Antievirus.

Heb ik dan nog een andere Firewall nodig?

Groeten, Lucia

marcelv1
Vipper|Vip heer|Vip dame
Vipper|Vip heer|Vip dame
Berichten: 982
Lid geworden op: ma 06 okt 2003, 9:28

Bericht door marcelv1 » ma 16 feb 2004, 16:41

Die van XP is redelijk basic als firewall, weinig opties en zo. Zal bij volgend service pack worden uitgebreidt.

Voor gewoon gebruik kan je beter zonealarm gebruiken!!
Groetjes,

Marcel 8)

lucia
300+ Poster
300+ Poster
Berichten: 397
Lid geworden op: zo 05 okt 2003, 23:57
Locatie: In de Kempen

Bericht door lucia » ma 16 feb 2004, 18:28

Oke, dan weet ik genoeg en zal naar je luisteren Marcelv1 !!! :wink:

Lucia

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » ma 16 feb 2004, 18:36

het is inderdaad verstandiger een andere firewall er bij te hebben, die van XP is wel handig als je net online gaat zet hem DIRECT aan want zoals ik bij me neef weer merkte je hebt binnen 3 minuten 3 wormen in huis en die zijn niet zo lief voor je.

Pieter
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

pruts
Beginner
Beginner
Berichten: 32
Lid geworden op: wo 26 mei 2004, 20:22

Bericht door pruts » zo 06 jun 2004, 17:54

outpost van agnitum
in het nederlands te zetten
wel zo gemakkelijk

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » zo 06 jun 2004, 18:04

pruts @ Zo 06 Jun 2004, 17:54 schreef:outpost van agnitum
in het nederlands te zetten
wel zo gemakkelijk
Vertel er even bij waar we het kunnen vinden, zo komen we er ook geen stap mee verder.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

pruts
Beginner
Beginner
Berichten: 32
Lid geworden op: wo 26 mei 2004, 20:22

Bericht door pruts » zo 06 jun 2004, 19:02


pruts
Beginner
Beginner
Berichten: 32
Lid geworden op: wo 26 mei 2004, 20:22

Bericht door pruts » zo 06 jun 2004, 19:18

en anders stuur ik hem je wel

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » zo 06 jun 2004, 19:39

Ik hoef niets te hebben hoor :D

Bij mij kom je niet zomaar naar binnen meer ik heb een hardwarematige firewall.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

mp3zoeker
Beginner
Beginner
Berichten: 3
Lid geworden op: ma 06 dec 2004, 20:22

Bericht door mp3zoeker » ma 06 dec 2004, 22:11

hardware matige

dan wordt het tijd voor een hele goede !. :cheesygrin:

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » ma 06 dec 2004, 22:36

hoezo een hele goede??
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
Jan_Kol
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 854
Lid geworden op: ma 04 aug 2003, 0:53
Locatie: Meppel
Contacteer:

Bericht door Jan_Kol » di 07 dec 2004, 1:49

MandersOnline @ Zo 06 Jun 2004, 18:39 schreef:Bij mij kom je niet zomaar naar binnen meer ik heb een hardwarematige firewall.
Omdat er wordt beweerd dat een hardwarematige firewall niet genoeg is. Ik heb ook een hardwarematige op mijn router en voor de zekerheid de XP-firewall ingeschakeld erbij. Had voor SP2 Sygate erbij. Maar... een online test bij Sygate geeft aan dat ik de boel redelijk veilig heb, maar verder zou moeten dichttimmeren. Alleen is dan het gevolg dat ik dan het Internet niet meer op kan en e-mail kennelijk verder moet vergeten. Niet veiliger maken dan realistisch is dus, want dat laatste gaat mij wat te ver: ik kan dan o.m. dit forum niet meer bezoeken, want Internet geblokkeerd.

Jan

Plaats reactie