kaspersky en comodo

Over Virusscanners, Virussen, Wormen, Trojans, Firewall's en meer.

Moderator: MandersOnline

twarco
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 513
Lid geworden op: ma 12 jan 2004, 22:21
Locatie: den haag

kaspersky en comodo

Bericht door twarco » ma 03 sep 2007, 12:21

zou het kunnen dat deze niet samen kunnen werken want als ik kasoersky wil downloaden moet ik comodo eerst verwijderen voordat ik kaspersky kan downloaden

twarco
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 513
Lid geworden op: ma 12 jan 2004, 22:21
Locatie: den haag

Bericht door twarco » ma 03 sep 2007, 14:45

betreft dus comodo firewall en kaspersky virusscanner

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23658
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » di 04 sep 2007, 13:01

ik denk dat die een bepaald script blokkeerd
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

twarco
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 513
Lid geworden op: ma 12 jan 2004, 22:21
Locatie: den haag

Bericht door twarco » di 04 sep 2007, 15:28

jammer had ze graag samen willen gebruiken

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23658
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » di 04 sep 2007, 15:48

Even voor me zelf, als je Updates wil downloaden?
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

twarco
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 513
Lid geworden op: ma 12 jan 2004, 22:21
Locatie: den haag

Bericht door twarco » di 04 sep 2007, 16:11

nee ik wil kaspersky downloaden en op me pc zetten

dan krijg ik een melding dat comodo er op staat en ik die eerst dien te verwijderen voordat ik kaspersky erop kan zetten

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23658
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » di 04 sep 2007, 19:08

En als je die firewakll even uit zet kan je dan wel downloaden??
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

twarco
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 513
Lid geworden op: ma 12 jan 2004, 22:21
Locatie: den haag

Bericht door twarco » di 04 sep 2007, 20:23

nee want dan krijg ik ook die melding

Gebruikersavatar
lsc2000
1000+ Poster
1000+ Poster
Berichten: 1247
Lid geworden op: vr 03 mar 2006, 12:33
Locatie: Centrum van het land vlak bij utreg

Bericht door lsc2000 » di 04 sep 2007, 22:20

Wat is nu weer comodo :?: een ander woord voor komode :?:
Mocht het ook een virus proggie zijn dan raad ik je aan verwijder die eerst.
Want........ 2 virus programma`s is vragen om rottigheid.
Verstand van computers? Hahaha egnie ik doe net alsof.
Afbeelding
This message was checked by LSC2000 system 2006-2020.
home page http://www.lsc2000.nl

twarco
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 513
Lid geworden op: ma 12 jan 2004, 22:21
Locatie: den haag

Bericht door twarco » di 04 sep 2007, 22:50

comodo is een firewall

Gebruikersavatar
lsc2000
1000+ Poster
1000+ Poster
Berichten: 1247
Lid geworden op: vr 03 mar 2006, 12:33
Locatie: Centrum van het land vlak bij utreg

Bericht door lsc2000 » wo 05 sep 2007, 1:13

twarco @ Di 04 Sep 2007, 22:50 schreef:comodo is een firewall
En die is weg te halen? En je hebt het programma? Haal het dan weg en installeer eerst kaspersky en daarna probeer je dat comodo te installeren.
Maar als je de goede versie hebt van kaspersky heb je geen comodo nodig. In je windows versie zit ook al een firewall.
Verstand van computers? Hahaha egnie ik doe net alsof.
Afbeelding
This message was checked by LSC2000 system 2006-2020.
home page http://www.lsc2000.nl

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23658
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » wo 05 sep 2007, 11:32

DIe Comodo installeren na het installeren van Kaspersky ben ik het mee eens die firewall van Micrososft word niet bijgewerkt helaas....
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
Jan_Kol
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 854
Lid geworden op: ma 04 aug 2003, 0:53
Locatie: Meppel
Contacteer:

Bericht door Jan_Kol » za 08 sep 2007, 13:01

lsc2000 @ Wo 05 Sep 2007, 1:13 schreef:comodo is een firewall
Dat plaatje onder je berichtje lo: You live near Woerden... een wandelingetje van slechts 140 km is mij echt wat veel van het goede.

Dat vorige Danasoft IP ding werkte goed en heb ik hier en daar ook wel gebruikt maar deze??

Jan

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23658
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » zo 09 sep 2007, 2:41

Hahahahah jaaa ze zien dat je Provider daar zit dus nemen ze aan dat jij ook daar zit :D
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
Jan_Kol
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 854
Lid geworden op: ma 04 aug 2003, 0:53
Locatie: Meppel
Contacteer:

Bericht door Jan_Kol » ma 10 sep 2007, 13:49

MandersOnline @ Zo 09 Sep 2007, 2:41 schreef:Hahahahah jaaa ze zien dat je Provider daar zit dus nemen ze aan dat jij ook daar zit :D
Nou nee, mijn provider zit in Heerenveen (voor zover mij bekend is daar ook zijn apparatuur) en dat is nog verder weg van Woerden maar veel dichter bij mij. Ik heb wel een idee maar ik houd dat nog wat onder de pet (die ik nooit draag).

Jan

Plaats reactie