nod 32

Over Virusscanners, Virussen, Wormen, Trojans, Firewall's en meer.

Moderator: MandersOnline

theo
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 631
Lid geworden op: zo 01 aug 2004, 9:43
Locatie: eindhoven

nod 32

Bericht door theo » do 09 aug 2007, 21:40

hallo heb nod32 geinstaleerd bij mij.en hij werkt goed.maar nu vindt hij 16 geinfecteerd en 5 geschoont.maar nu heb ik symantec security check gedaan en die geeft aan dat mijn pc scoon is .is er nog een mogelijkheid voor een andere scanner te laten draaien.maar verders doet mijn pc het goed.
groetjes theo

Gebruikersavatar
lsc2000
1000+ Poster
1000+ Poster
Berichten: 1247
Lid geworden op: vr 03 mar 2006, 12:33
Locatie: Centrum van het land vlak bij utreg

Re: nod 32

Bericht door lsc2000 » do 09 aug 2007, 21:51

theo @ Do 09 Aug 2007, 21:40 schreef:hallo heb nod32 geinstaleerd bij mij.en hij werkt goed.maar nu vindt hij 16 geinfecteerd en 5 geschoont.maar nu heb ik symantec security check gedaan en die geeft aan dat mijn pc scoon is .is er nog een mogelijkheid voor een andere scanner te laten draaien.maar verders doet mijn pc het goed.
groetjes theo
Beste Theo,
Doe eens een online scan bij diverse antivirus aanbieders via google.
intikken online virus scan
Verstand van computers? Hahaha egnie ik doe net alsof.
Afbeelding
This message was checked by LSC2000 system 2006-2020.
home page http://www.lsc2000.nl

theo
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 631
Lid geworden op: zo 01 aug 2004, 9:43
Locatie: eindhoven

nod32

Bericht door theo » do 09 aug 2007, 21:58

hoi ik had met symantec security check online gedaan die gaf niks aan maar ik zal even kijken bij google.
bedankt voor je antwoord
groetjes theo

Gebruikersavatar
mastah
100+ Poster
100+ Poster
Berichten: 167
Lid geworden op: za 21 aug 2004, 13:32
Locatie: mooi achterhoek

Bericht door mastah » vr 10 aug 2007, 15:47

hoi theo niks om je bezorgt over te maken dat is het verschil wat viruscanner betreft, iets wat een virusscanner niet kent word dan al gelijk aan gegeven als gevaarlijk, zelf gebruik ik ook nod32 en bevalt prima persoonlijk vind ik hem beter dan norton, norton vertraagt all

theo
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 631
Lid geworden op: zo 01 aug 2004, 9:43
Locatie: eindhoven

nod32

Bericht door theo » vr 10 aug 2007, 17:34

hoi marcel bedankt voor je antwoordt.nod 32 ben ik zeer tevreden over.ik was vandaag op mijn werk.en een colega van mij gebruikt ook nod 32.maar die had ook sinds gisteren avond 20 geinfecteerd en 5 geschoont.en dat had ik ook.maar nu wilde ik kijken bij google voor online virusscanner.heb er daar een aangeklikt toen kreeg ik de melding.the java runtime environment cannot beloaded.maar kreeg van te voren een bericht van waarschuwingsdienst dat update java 11 niet goed was dus heb hem verwijderd.maar moet wel zeggen dat ik die melding al kreeg voor dat ik update 11 had verwijderd.
mvg theo

Gebruikersavatar
mastah
100+ Poster
100+ Poster
Berichten: 167
Lid geworden op: za 21 aug 2004, 13:32
Locatie: mooi achterhoek

Bericht door mastah » vr 10 aug 2007, 17:58

hoi theo ik heb hier al wat virusscanner uit geprobeerd die kun je op 2 handen niet meer tellen, nod32 komt gewoon heel goed uit de bus op alle fronten hij doet wat die doen moet zonder te veel gerommel.. :wink:

mvg marcel

theo
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 631
Lid geworden op: zo 01 aug 2004, 9:43
Locatie: eindhoven

nod 32

Bericht door theo » vr 10 aug 2007, 18:08

hoi marcel bedankt voor je antwoord.daarom hou ik het nod32.
maar het ging mij ook even om de melding van java wat dat kon zijn.
mvg theo

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23658
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » vr 10 aug 2007, 20:21

Java kunnen scriptjes zijn die je op een site hebt opgeduikelt in de meeste gevallen lekker weg mikken...
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
Petitria
Beginner
Beginner
Berichten: 50
Lid geworden op: di 23 okt 2007, 10:59
Locatie: Goes

Bericht door Petitria » wo 31 okt 2007, 19:28

Ik heb ook een vraagje over NOD32. Mag dat hier wel ?
Weet iemand waar je je password kunt wijzigen ? Kan het niet vinden in het controlcentre en ook niet in het setup menu.
Mijn man heeft sinds kort ook NOD, en die krijgt bij automatische updates steeds een melding dat z'n password niet correct is.
Als hij 't vervolgens intypt, lukt het weer wel.

Dit vond ik op de helpsite van NOD :

To change the password protection for the Setup Parameters:

Click the Setup button in the General Tab of NOD32 System Setup window
Enter the old password
Enter the new password
Confirm the new password by entering it again
You can also select the

theo
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 631
Lid geworden op: zo 01 aug 2004, 9:43
Locatie: eindhoven

Bericht door theo » wo 31 okt 2007, 19:55

welke versie heb je

Gebruikersavatar
Petitria
Beginner
Beginner
Berichten: 50
Lid geworden op: di 23 okt 2007, 10:59
Locatie: Goes

Bericht door Petitria » wo 31 okt 2007, 20:03

ehm.........
ik kan niks anders vinden dan "NOD-32. :oops:

theo
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 631
Lid geworden op: zo 01 aug 2004, 9:43
Locatie: eindhoven

Bericht door theo » wo 31 okt 2007, 20:08

er is persoonlijk bericht naar je toe

Gebruikersavatar
Petitria
Beginner
Beginner
Berichten: 50
Lid geworden op: di 23 okt 2007, 10:59
Locatie: Goes

Bericht door Petitria » wo 31 okt 2007, 20:31

Dank je Theo, ik heb het gelezen.
De versie is : 2.70.39. Bedoel je dat ?

Groetjes, Ria

theo
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 631
Lid geworden op: zo 01 aug 2004, 9:43
Locatie: eindhoven

nod 32

Bericht door theo » wo 31 okt 2007, 20:35

hoi ria ja dat klopt.en is hij ook nederlands.zo ja heb jij ook een fix voor nod 32

theo
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 631
Lid geworden op: zo 01 aug 2004, 9:43
Locatie: eindhoven

nod32

Bericht door theo » wo 31 okt 2007, 20:46

hoi ria stuur mij even en persoonlijk bericht met de vraag hier boven

Plaats reactie