Virusscanner en Firewall

Over Virusscanners, Virussen, Wormen, Trojans, Firewall's en meer.

Moderator: MandersOnline

Plaats reactie
TemelliOnline
Beginner
Beginner
Berichten: 7
Lid geworden op: zo 03 jun 2007, 17:44
Locatie: NL, NB, KHS
Contacteer:

Virusscanner en Firewall

Bericht door TemelliOnline » vr 08 jun 2007, 19:42

Hallo,

Ik had is een week ongeveer geleden norton internet security 2007 geinstalleerd, hij beviel mij niet en toen dus norton 360. Maar ik heb ze allebei verwijdert met de norton verwijder tool en nou kijk ik bij me beveiliging en er staat er zijn meerdere firwalls/virusscanners geinstalleerd. En daarna kijk ik en zie ik die norton 360 en internet security 2007 staan, kan iemand mij helpen om die 2 weer te verwijderen ? Ik zou nie weten hoe ik die daar weg kan krijgen.

Groetjes TemelliOnline
TemelliOnline wenst iedereen de groetjes!

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23660
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » vr 08 jun 2007, 22:26

Ben blij dat je er naar vraagd heb gelukkig het antwoord ook:

Start - Uitvoeren - Typ: services.msc - OK.

Ga naar Windows Management Instrumentation

Druk er op met de rechter muisknop en kies voor Stoppen

Ga vervolgens naar C:\Windows\system32\wbem

Verwijder daar alleen de map Repository

Ga weer terug naar het eerste scherm en druk weer met de rechter muisknop op Windows Management Instrumentation en kies voor starten.

Daarna dient de PC herstart te worden en moet het probleem uit de wereld verdwenen zijn.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

TemelliOnline
Beginner
Beginner
Berichten: 7
Lid geworden op: zo 03 jun 2007, 17:44
Locatie: NL, NB, KHS
Contacteer:

Bericht door TemelliOnline » za 09 jun 2007, 11:54

Hallo,

Hoezo druk met de rechtermuisknop op stoppen? En ik werk met Windows Vista hij geeft iedere keer aan bij de map Repository als ik hem verwijder van de programma is ergens anders geopend en dan kan ik hem niet verwijderen.
TemelliOnline wenst iedereen de groetjes!

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23660
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » za 09 jun 2007, 14:08

De reden dat je dat ene moet stoppen is omdat die Service dat mapje vast houd voor zijn informatie.

Maar bij Vista zal je dat programma moeten starten met Administrator rechten...
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

TemelliOnline
Beginner
Beginner
Berichten: 7
Lid geworden op: zo 03 jun 2007, 17:44
Locatie: NL, NB, KHS
Contacteer:

Bericht door TemelliOnline » za 09 jun 2007, 14:30

Hoe kan ik hem dan alsnog verwijderen? Want anders gaan ze met elkaar conflicten..
TemelliOnline wenst iedereen de groetjes!

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23660
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » za 09 jun 2007, 15:15

Het geeft geen conflicten dat is een feit alleen de vermelding is het die je ziet staan.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

TemelliOnline
Beginner
Beginner
Berichten: 7
Lid geworden op: zo 03 jun 2007, 17:44
Locatie: NL, NB, KHS
Contacteer:

Bericht door TemelliOnline » za 09 jun 2007, 15:24

Oke bedankt nog voor je hulp, maar ik ga een firewall installeren genaamd Sygate, moet ik dan Windows Firewall uitschakelen want ik heb ook nog een dubbele firewall in mijn router zitten...
TemelliOnline wenst iedereen de groetjes!

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23660
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » za 09 jun 2007, 15:37

Sygate is een goede en dan is die van Windows Overbdig.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Plaats reactie