trojan.activcrk.b

Over Virusscanners, Virussen, Wormen, Trojans, Firewall's en meer.

Moderator: MandersOnline

Gebruikersavatar
lsc2000
1000+ Poster
1000+ Poster
Berichten: 1245
Lid geworden op: vr 03 mar 2006, 12:33
Locatie: Centrum van het land vlak bij utreg

Bericht door lsc2000 » ma 26 mar 2007, 11:20

Probeer het eens met de zoekfunctie via start.
Maar eerst even je verborgen bestanden weer geven via deze computer of hoe dat ook heten mag bij jou. Dan extra.....map opties....weergave
en uitvinken beveiligde systeem...extenties voor bekende.......en als laatste verborgen bestanden en mappen en weergeven
Dus 2 vinkjes uit en 1 wisselen
Verstand van computers? Hahaha egnie ik doe net alsof.
Afbeelding
This message was checked by LSC2000 system 2015-2020.
home page http://www.lsc2000.nl

Gebruikersavatar
lsc2000
1000+ Poster
1000+ Poster
Berichten: 1245
Lid geworden op: vr 03 mar 2006, 12:33
Locatie: Centrum van het land vlak bij utreg

Bericht door lsc2000 » ma 26 mar 2007, 11:22

christiaan1 schreef:nou even serieus mannen
ik heb dus 2 schijven in mijn computer
maar ik heb een keer windows vista ilegaal met crack en die crack was timerstop
op de ene schijf gezet en daarom deze trojan activ crack zo heet deze
hoe moet ik deze verwijderen en waar kan ik deze terug vinden
vrg.
Probeer het eens met de zoekfunctie via start.
Maar eerst even je verborgen bestanden weer geven via deze computer of hoe dat ook heten mag bij jou. Dan extra.....map opties....weergave
en uitvinken beveiligde systeem...extenties voor bekende.......en als laatste verborgen bestanden en mappen en weergeven
Dus 2 vinkjes uit en 1 wisselen
Verstand van computers? Hahaha egnie ik doe net alsof.
Afbeelding
This message was checked by LSC2000 system 2015-2020.
home page http://www.lsc2000.nl

Gebruikersavatar
Pipo
1000+ Poster
1000+ Poster
Berichten: 1245
Lid geworden op: vr 24 sep 2004, 16:26

Bericht door Pipo » ma 26 mar 2007, 17:53

Maak je niet te druk
Het is geen echt virus
Het doet alleen dat waarvoor het gemaakt is
De timer van de activatie stil zetten.

Dit is natuurlijk Ilegaal, maar richt geen schade aan aan je computer.
Wanneer je uitgespeeld bent met Vista kan je hen altijd nog netjes legaal kopen
Als je dan het licentienummer invuld is het probleem opgelost.
Wanneer je Vista er afmikt is ook alles opgelost.

:D

christiaan1
Beginner
Beginner
Berichten: 31
Lid geworden op: do 22 mar 2007, 17:35
Locatie: midwolda

trojan activcrk

Bericht door christiaan1 » ma 26 mar 2007, 21:29

mannen heel erg bedankt voor jullie hulp,
ik heb besloten vista te verwijderen,
om verder problemen te voorkomen.
groetjes- christiaan1.

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23654
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » ma 26 mar 2007, 22:50

verstandig besluit :)
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
Pipo
1000+ Poster
1000+ Poster
Berichten: 1245
Lid geworden op: vr 24 sep 2004, 16:26

Bericht door Pipo » wo 28 mar 2007, 2:02

En zit voor die 85 euri de volgende x niet weer te prutsen met die ilegale troep.
:D

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23654
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » wo 28 mar 2007, 23:09

hahaha inderdaad Als je wil testen oke, maar koop daarna een upgrade ben je van alles af :)
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

christiaan1
Beginner
Beginner
Berichten: 31
Lid geworden op: do 22 mar 2007, 17:35
Locatie: midwolda

trojanavtivcrk.b

Bericht door christiaan1 » do 29 mar 2007, 21:01

ik ga een upgrade kopen
pieter bedankt voor al je hulp.

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23654
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » vr 30 mar 2007, 19:35

ik en anderen neem ik aan ;)
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Plaats reactie