Logfile

Over Virusscanners, Virussen, Wormen, Trojans, Firewall's en meer.

Moderator: MandersOnline

mettes
Beginner
Beginner
Berichten: 31
Lid geworden op: ma 21 aug 2006, 21:48

Bericht door mettes » vr 30 mar 2007, 22:27

HJT logje ziet er alvast beter uit...

* Download Combofix naar je bureaublad.
Dubbelklik combofix.exe
Volg de instructies.
Tijdens het runnen van de fix, NIET in het venster klikken, want dit zal je pc doen vasthangen.

Wanneer de fix gedaan heeft en na herstart, zal de log combofix.txt openen.
Plaats deze log in je volgende post samen met een nieuw hijackthislog.

Indien je opnieuw dezelfde foutmelding krijgt, zet dan eens de firewall uit (eerst de internetverbinding verbreken) en probeer opnieuw.

Bluethunder
Beginner
Beginner
Berichten: 17
Lid geworden op: zo 17 dec 2006, 21:18

Bericht door Bluethunder » za 31 mar 2007, 13:24

heb het gedownload.
Maar er komen geen instructie's.
Alleen een opdrachtpromt scherm en ndie gaat na een paar seconden weer weg.

mettes
Beginner
Beginner
Berichten: 31
Lid geworden op: ma 21 aug 2006, 21:48

Bericht door mettes » di 03 apr 2007, 14:31

Hoi,

Sorry voor de late reactie.

Probeer eens het volgende:

Download DAFT en plaats het op je bureaublad:
  1. Dubbelklik op daft.exe icon. Klik OK.
  2. Klik op de Scan knop.
  3. Als de associaties ok zijn, dan zal je een melding krijgen dat deze ok zijn. Indien niet, vink degenen die je in het venster vindt aan en klik op de Fix knop.
Probeer nu nogmaals Combofix te runnen.
Post het logje indien dit gelukt is aub.

Bluethunder
Beginner
Beginner
Berichten: 17
Lid geworden op: zo 17 dec 2006, 21:18

Bericht door Bluethunder » wo 04 apr 2007, 17:16

Bedankt voor de reactie.
het is inmiddels niet meer nodig.
Heb windows erop nieuw op gezet.
Maar bedankt voor alle moeite.

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23644
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » vr 06 apr 2007, 13:36

Bluethunder Installeer je ook even Alle updates waaronder SP4??
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Bluethunder
Beginner
Beginner
Berichten: 17
Lid geworden op: zo 17 dec 2006, 21:18

Bericht door Bluethunder » ma 09 apr 2007, 19:52

Heb geen 2000 er meer opstaan.
Staat nu een ander besturings systeem op.

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23644
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » di 10 apr 2007, 20:11

oke :) nou ja probleem ook opgelost
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Plaats reactie