trojan peacomm

Over Virusscanners, Virussen, Wormen, Trojans, Firewall's en meer.

Moderator: MandersOnline

Plaats reactie
feetje
100+ Poster
100+ Poster
Berichten: 103
Lid geworden op: do 04 nov 2004, 20:20

trojan peacomm

Bericht door feetje » ma 22 jan 2007, 21:05

Hallo Manders,

Ik heb een probleem met norton.
Ik zag vanavond een dikke rode uitroepteken op het icoontje van norton onderin mijn taakbalk.
Dus ik kijken:

Uitbraakwaarschuwing: onbeveiligd: trojan peacomm.
Dan staat er dat je het nu moet beveiligen, ik wil de trojan peacomm selecteren (lukt dus niet) en daarna op "nu beveiligen" klikken.
Waarschijnlijk omdat ik het niet geselecteerd krijg lukt het niet.
Heb wel voor de zekerheid in veilige modus alles nog een keer gescand, ik heb geen virussen e.d.
Wat moet ik nu doen. Het is dus waarschijnlijk gewoon een melding?
maar hoe krijg ik het nu weer normaal in norton?
Ik heb het trouwens op 2 pc's, en op 2 pc's niet (hoezo computerverslaafd in onze familie)

Ik hoop dat je me kan helpen.

groetjes Feetje

Hondenbotje
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 501
Lid geworden op: za 03 jan 2004, 10:45

Bericht door Hondenbotje » ma 22 jan 2007, 23:31

Ken nog twee computers met dit probleem. Werd er vanavond mee geconfronteerd.

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » di 23 jan 2007, 10:20

Ik heb even gekeken het is een nieuweling...

Wat symantec aanraad is om eerst Systeem herstel uit te zetten...
http://wxp.mandersonline.nl/tip0129.php

De Virus definities handmatig updaten, met de aller recentste Virus definities
http://securityresponse.symantec.com/av ... nload.html

Computer laten Scannen in Veilige Modus

Vervolgens in het register iets verwijderen...
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

feetje
100+ Poster
100+ Poster
Berichten: 103
Lid geworden op: do 04 nov 2004, 20:20

Bericht door feetje » wo 24 jan 2007, 14:18

ik zal het onthouden, ik had die uitbraakwaarschuwing maar eventjes
uitgeschakeld, en nu heb ik het weer aan staan, en het is weer weg.
Zal zo de andere computers checken.
Bedankt voor je reactie.

Groetjes feetje

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » wo 24 jan 2007, 15:41

Ja graag anders ben ik straks nog meer de klos van SPAM runs, had er van de week binnen 24 uur ruim 1800
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Plaats reactie