virus trojan-runas.c

Over Virusscanners, Virussen, Wormen, Trojans, Firewall's en meer.

Moderator: MandersOnline

Plaats reactie
girlpower
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 248
Lid geworden op: do 04 dec 2003, 21:48

virus trojan-runas.c

Bericht door girlpower » za 09 jul 2005, 19:54

hoe krijg ik hem eruit?
lukt me niet met norton2005 ,
hoe haal ik hem er nu wel uit dan ...
girlpower

marcelv1
Vipper|Vip heer|Vip dame
Vipper|Vip heer|Vip dame
Berichten: 982
Lid geworden op: ma 06 okt 2003, 9:28

Bericht door marcelv1 » za 09 jul 2005, 20:40

Waar zit ie ergens?

Scan je pc in veilige modus, dan ben je er op zeker van af!!
Groetjes,

Marcel 8)

girlpower
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 248
Lid geworden op: do 04 dec 2003, 21:48

Bericht door girlpower » za 09 jul 2005, 20:59

thanks dat zal ik zeker proberen .
dank voor je hulp he he :wink:

girlpower
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 248
Lid geworden op: do 04 dec 2003, 21:48

Bericht door girlpower » zo 10 jul 2005, 8:02

het is gedaan maar er word nu aan gegeven dat er nog een hacktool in zit ,
er word niet aangegeven waar !!!!!!
norton meld wel dat het erin zit maar het gaat er niet uit...
wat nu

marcelv1
Vipper|Vip heer|Vip dame
Vipper|Vip heer|Vip dame
Berichten: 982
Lid geworden op: ma 06 okt 2003, 9:28

Bericht door marcelv1 » zo 10 jul 2005, 9:50

Kijk eens in het log van Norton.
Van de scan is een log gemaakt, daar staat nog wel wat in waar we wat aan hebben.
Groetjes,

Marcel 8)

girlpower
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 248
Lid geworden op: do 04 dec 2003, 21:48

Bericht door girlpower » zo 10 jul 2005, 10:51

heb geen iedee waar ik dat vind !!!!

girlpower
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 248
Lid geworden op: do 04 dec 2003, 21:48

Bericht door girlpower » zo 10 jul 2005, 19:17

het is een patch.exe hacktool en norton haalt het er niet uit .
maar hoe krijg ik het weg nu ?
thanks girlpower

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23655
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » ma 11 jul 2005, 11:56

Probeer eens een Online scanner van een andere firma mogelijk zit dat bestand gewoon in een mail van je of in je Systeemherstel bestanden....
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

girlpower
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 248
Lid geworden op: do 04 dec 2003, 21:48

Bericht door girlpower » ma 11 jul 2005, 12:32

bedankt voor je advies ben het kwijd nu .
norton haalde het er niet uit maar een adere online scan wel thanks
iedereen bedankt voor de hulp :wink:

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23655
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » ma 11 jul 2005, 23:13

kijk eens aan dat is mooi en ok de reden dat ik vaak dit adviseer te doen..
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Plaats reactie